NLP workshop van Droom naar werkelijkheid

The Mind Academy roadmap to Success

Speciaal voor huidige- én oud cursisten van Mind Academy geeft Arnold van Doorn, eigenaar en oprichter van Mind Academy, in september de gratis workshop ‘van Droom naar Werkelijk’ in Rotterdam, Vught en Abcoude.

Het puntje van de ijsberg. Niets is wat het lijkt.

Het succesverhaal in structuur

Mind Academy is in 2006 opgericht en bestaat in 2021, 15 jaar. Vanaf de start is Mind Academy elk jaar gegroeid en zijn er inmiddels meer dan 150 NLP Practitioner-, Master- en Trainers trainingen gegeven.

Arnold heeft het hele proces, van de droom in 2005 tot het bijna 15-jarig bestaan, in kaart gebracht. Hierin zijn alle essentiële stappen, sleutelmomenten en bijzondere gebeurtenissen in structuur gezet.
Zo is een unieke ‘Roadmap to Success’ ontstaan.

Het programma

Arnold neemt je in deze 3 uur durende workshop mee door deze roadmap zodat je je eigen plannen, dromen en verlangens op deze structuur kunt plaatsen. Naast de essentiële stappen tot succes, de do's-and-don'ts, de magie en natuurlijk de gebruikelijke clichés levert deze workshop je inspiratie, motivatie en actiegedrevenheid op.

Gratis voor Mind Academy cursisten

De deelname aan de workshop is kosteloos voor huidige- en oud-cursisten van Mind Academy. Wil je je partner, een vriend/kennis of een collega meenemen? Er is ruimte om één introducé mee te nemen.

Wat vragen we van jou?

Ten eerste: Neem je droom, je verlangen of een doel (groot of klein) mee naar de workshop zodat je hiermee ook echt aan de slag kan gaan tijdens deze workshop.

Ten tweede: We leven in een tijd waar ook voor Mind Academy reviews op Internet erg belangrijk zijn. Nieuwe potentiële cursisten baseren hun keuze hier op. We zouden het daarom heel fijn vinden als jij als deelnemer aan deze workshop je beoordeling over Mind Academy of je ervaring met onze NLP trainingen op Google Mind Academy Rotterdam, Vught, Abcoude of Mind Academy Facebook kan zetten. Dank je wel voor deze bijdrage!

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Schrijf je direct in, er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op onze locaties. Leuk om je (weer) te ontmoeten!

introducé ook aanmelden

Neem je iemand mee? Schrijf deze persoon dan ook in via het aanmeldingsformulier (dus los aanmelden), dan kunnen we hem of haar ook de email ter bevestiging sturen. Vermeld bij zijn/haar aanmelding in het veld 'opmerkingen', dat dit een introducé van jou betreft.

WorkshopVan droom naar werkelijkheid
TrainerArnold van Doorn
TijdenVan 19.30 t/m 22.30 uur
PrijsDe deelname is gratis voor cursisten van Mind Academy (inclusief één introducé)
InclusiefKoffie en thee
DatumWoensdag 02 september 2020 - Lommerrijk in Rotterdam