Mind Academy geeft erkende NLP trainingen op diverse plaatsen in Nederland. Elke NLP training staat in het teken van het leren van effectieve communicatievaardigheden en breed inzetbare technieken en is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Alle trainingen zijn erkend door de Nederlandse en Amerikaanse vereniging van NLP.

Mind Academy verzorgt o.a. de officiële basis NLP training NLP Practitioner training, de vervolg training NLP Master Practitioner training en de NLP Trainers training.

Basis: NLP training Practitioner

NLP Practitioner training De NLP training NLP Practitioner staat in het teken van effectieve communicatie, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
Na deze training heb je goede handvaten om de technieken toe te passen op je werk en in je dagelijks leven. Je krijgt grip op beperkende overtuigingen en emoties die je dagelijkse gedrag en communicatie sturen.
Door deze training wordt je meester in NLP en dat ga je niet alleen zelf merken, maar dit heeft ook zijn positieve uitwerking op je omgeving en je zakelijke en privé relaties.

Lees meer over de training NLP Practitioner

Wat bereik je met een NLP training?

Gezien de overweldigende feedback en referenties van onze cursisten, ervaart elke cursist op zijn eigen manier meerwaarde met een NLP training. NLP als onderdeel van je dagelijks leven inzetten zorgt voor een grote verbetering en meer diepgang in relaties. Je leert hoe je oude gedragspatronen voorgoed kunt opruimen om ruimte te maken voor zinvolle doelen en deze ook te behalen. NLP zorgt voor meer focus en minder energieverlies. Je moet het eigenlijk zelf meemaken om de ervaring in de rest van je leven mee te nemen.

Resultaten na het volgen van een NLP training

  • Soepeler communiceren
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Flexibeler in gedrag en meer keuzevrijheid
  • Kunnen motiveren, inspireren, stimuleren
  • Kennis van de onbewuste dieper liggende structuren van communicatie
  • Kunnen toepassen van de diverse communicatie en coach- technieken
  • Doelstellingen helder krijgen en succesvol kunnen uitvoeren
  • Bewuste en onbewuste gedragspatronen en referentiekaders beter begrijpen, en erop kunnen reageren
  • Negatieve ervaringen en gedachten ombuigen naar positieve overtuigingen

Bekijk waar en wanneer onze NLP trainingen starten