NLP training in Abcoude (regio Amsterdam, Utrecht, Almere)
loading...
Agenda
Locatie
FAQ

Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht geven we op onze trainingslocatie Anna Haen in Abcoude. De locatie ligt op een steenworp van Amsterdam Zuid-Oost en zo'n 15 minuten van Utrecht. Wij verzorgen de NLP Practitioner training en de NLP Master Practitioner training in Abcoude.

Alles inclusief

De trainingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, hardcopy- en digitale trainingsmanual, certificering intervisiegroep en een online NLP groep. Het officiële NLP certificaat is internationaal erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP) én de American board of NLP (ABNLP).

Agenda NLP Practitioner

Hieronder zie je de details van de komende NLP Practitioner trainingen in Abcoude. De trainingen duren 15 dagen en zijn verdeeld over 5 blokken van 3 dagen in het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) of vanaf 2022 ook doordeweeks, van woensdag t/m vrijdag. Tussen de blokken zit gemiddeld 4 weken. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 17.00 uur.

TrainingNLP Practitioner training
Locatie Abcoude
Blok 1vr 11 t/m zo 13 maart 2022
Blok 2vr 08 t/m zo 10 april 2022
Blok 3vr 06 t/m zo 08 mei 2022
Blok 4vr 03 t/m zo 05 juni 2022
Blok 5vr 01 t/m zo 03 juli 2022
TrainersSimon-Jan Terpstra en Patricia de Bruyn
Prijs€ 2.850,- all-in vrijgesteld van btw
StatusVoldoende plaatsen vrij
Note Indien er onverhoopt een periode niet getraind kan worden, zullen de trainingsblokken een blok opschuiven. De training gaat altijd 'live' verder en wordt niet vervangen door een online training.
Aanmelden   Optie nemen  
TrainingNLP Practitioner training
LocatieAbcoude
Blok 1wo 07 t/m vr 09 september 2022
Blok 2wo 05 t/m vr 07 oktober 2022
Blok 3wo 02 t/m vr 04 november 2022
Blok 4wo 30 november t/m vr 02 december 2022
Blok 5wo 04 t/m vr 06 januari 2023
TrainersSimon-Jan Terpstra en Patricia de Bruyn
Prijs€ 2.850,- all-in vrijgesteld van btw
StatusVoldoende vrije plaatsen
Note Dit is een doordeweekse training en vindt plaats van woensdag t/m vrijdag.
Aanmelden   Optie nemen  

Agenda NLP Master Practitioner

Hieronder zie je de details van de komende NLP Master Practitioner trainingen in Abcoude. De trainingen duren 15 dagen en zijn verdeeld over 5 blokken van 3 dagen (vrijdag, zaterdag en zondag). Tussen de blokken zit gemiddeld 4 weken. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 17.00 uur.

TrainingNLP Master Practitioner training
Locatie Abcoude
Blok 1vr 16 t/m zo 18 september 2022
Blok 2vr 14 t/m zo 16 oktober 2022
Blok 3vr 11 t/m zo 13 november 2022
Blok 4vr 09 t/m zo 11 december 2022
Blok 5vr 20 t/m zo 22 januari 2023
VooropleidingNLP Practitioner training (bij erkend instituut)
TrainersSimon-Jan Terpstra en Patricia de Bruyn
Prijs€ 2.850,- all-in vrijgesteld van btw
StatusVoldoende vrije plaatsen
Note Indien er onverhoopt een periode niet getraind kan worden, zullen de trainingsblokken een blok opschuiven. De training gaat altijd 'live' verder en wordt niet vervangen door een online training.
Aanmelden   Optie nemen  

Agenda NLP informatieavonden

Wil je meer weten over de NLP trainingen in Arnhem, de locatie of de trainers? Je bent welkom op één van de NLP informatieavonden. De avonden duren van 19.00 tot 21.00 uur. Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom, de koffie en thee staan voor je klaar.

Datum Locatie Prijs
do 28 okt 2021 Abcoude gratis aanmelden
do 18 nov 2021 Abcoude gratis aanmelden
do 16 dec 2021 Abcoude gratis aanmelden
do 20 jan 2022 Abcoude gratis aanmelden
do 10 mrt 2022 Abcoude gratis aanmelden

Trainingslocatie Anna Haen

Sinds 2010 geven we in de regio rondom Amsterdam onze NLP trainingen bij Anna Haen in Abcoude. De rustige landelijke ligging van de locatie aan het riviertje de Gein biedt een sfeervolle omgeving. Anna Haen voelt voor veel mensen als een huiskamer in het weiland, een ideale plek voor NLP en persoonlijke ontwikkeling.

Richtlijnen RIVM

De trainingslocatie is ingericht conform de nieuwste richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Heb ik een Corona toegangspas nodig?

De zogenaamde coronapas met QR code heeft in eerste instantie geen betrekking op de activiteiten van ons als trainingsinstituut maar wel op een aantal trainingslocaties waar wij gebruik van maken. Bekijk of je op deze trainingslocatie de pas nodig hebt.

Adresgegevens

Anna Haen
Gein Zuid 23A
1391 JE Abcoude

Eigen parkeerterreinEr is een eigen parkeerterrein aanwezig.

Bereikbaarheid

Locatie Anna Haen ligt in de weilanden net ten oosten van Abcoude en staat naast een boerderij. Het bevindt zich aan de zuidkant van riviertje de Gein. De locatie is vanuit de richtingen Amsterdam, Utrecht, Haarlem en 't Gooi via de A1, A2 en A9 goed te bereiken. Na de snelweg is het zowel vanuit Abcoude als vanuit Driemond een paar kilometer rijden voordat je Anna Haen aantreft. Bij het bord "Anna Haen" langs de weg, rij je richting de boerderij en draai je links over het bruggetje de parkeerplaats op.

Als je met de trein komt over het traject Amsterdam - Utrecht, stap je uit op station Abcoude. Loop nu langs het fietspad (Broekerpad) naar het zuiden (spoorlijn links), na 5 minuten zie je de rode Jan Swinkelsbrug brug. Sla na de brug linksaf. Vanaf hier is het nog zo'n 20 minuten lopen. Tijdens de trainingsdagen rijden veel cursisten langs dit punt en kunnen je hier makkelijk oppikken en afzetten. Bij informatieavonden halen we je graag even op.

Veel gestelde vragen

Als je je wilt aanmelden voor een training, klik dan op Aanmelden bij de trainingen in de agenda. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je deelname en factuur per email. Je bent nu ingeschreven voor deze training.

Heb je nog geen 100% zekerheid of je kunt deelnemen of wil je een plaats reserveren, kies dan voor Optie nemen. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je optie per email. Wij hebben nu een plaats voor je gereserveerd totdat je een beslissing hebt genomen. Als de training bijna vol is, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Als een training qua opties en aanmeldingen vol is, kun je alleen kiezen voor Op reservelijst. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je plaats op de reservelijst per email. Wij hebben je nu op de reservelijst van deze training gezet. Zodra er een plaats vrijkomt voor je, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Kun je niet alle dagen aanwezig zijn? Geen probleem: gemiste dagen kunnen gemakkelijk in een andere groep (op de dezelfde of andere locatie) worden ingehaald. Zie de mogelijkheden.

Betalen in 5 termijnen zonder extra kosten is mogelijk, geef dit dan bij je aanmelding door. Ben je bekend met de fiscale mogelijkheden?

Heb je andere specifieke vragen? Kijk dan op de algemene FAQ pagina. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen of een bericht sturen.

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
donderdag 28 oktober

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark

Introductieavond
donderdag 11 november

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in centrum Papendal

Introductieavond
donderdag 04 november

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
donderdag 28 oktober

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
donderdag 9 december