Wie ben ik? Hoe kom ik in balans? Wat wil ik bereiken in mijn leven?

Bewustwording

Van jongs af aan ontwikkel je overtuigingen over jezelf en anderen. Veel van deze gedachten zijn onbewust actief en sturen je gedrag en communicatie. Door je hiervan bewust te worden kun je gaan ontdekken of deze automatische gedachten nog wel kloppen én of ze je krachtig maken of juist niet. Dit bewustwordingsproces (je steeds bewust te worden van je onbewuste processen) levert je inzicht en zelfkennis op.

Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling is de mate waarin je deze ontdekte overtuigingen, gedachten en strategieën van jezelf verandert om te kunnen bereiken wat je wilt.

Mind Academy

Veel mensen kiezen voor de NLP training waarin ruimte is voor dit proces. Doordat je bij communicatie altijd jezelf meeneemt, is persoonlijke ontwikkeling de manier om duurzaam effectiever te communiceren. De NLP Practitioner training bevat naast alle NLP methoden en technieken, veel ervaringsgerichte oefeningen en is ingericht om elke deelnemer te kunnen begeleiden in zijn of haar persoonlijke proces.

De training wordt afgesloten met een erkend NLP Practitioner certificaat.

Introductie

In de agenda kun je zien wanneer er een training in jouw regio wordt gegeven. Je kunt ook eerst een introductieavond bezoeken om je te laten informeren over de inhoud en mogelijkheden voor jou in de training.
Je bent van harte welkom!