NLP training opleiding in Utrecht

Locatie Locatie78 in Bunnik

We informeren je graag over de NLP opleidingen die we vanaf volgend voorjaar geven in Bunnik. Je bent van harte welkom op de locatie om kennis te maken met NLP, de locatie en de trainers op één van onze informatieavonden.
Je kunt de NLP Practitioner training volgen, en vanaf 2025 ook de NLP Master Practitioner training.

Trainingslocatie Locatie78 in Bunnik (iets ten zuidoosten van Utrecht)

Onze sfeervolle en gastvrije locatie is centraal gelegen in Nederland. De locatie is gemakkelijk te bereiken uit meerdere regio's via de A12, A27 en met het openbaar vervoer. Locatie78 is gelegen nabij de dorpskern van Bunnik, op loopafstand van landgoed de Niënhof en wandelpaden langs de Kromme Rijn.

Alles inclusief

De opleidingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, hardcopy- en digitale trainingsmanual, certificering, intervisiegroep en een online NLP groep. Het officiële NLP certificaat is internationaal erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP) én de American board of NLP (ABNLP).

Agenda NLP informatieavonden

Wil je meer weten over de NLP trainingen in de regio Utrecht, de locatie en de trainers? Je bent welkom op één van de NLP informatieavonden. De avonden duren van 19.00 tot plusminus 20.45 uur. Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom, de koffie en thee staan voor je klaar.

Datum Locatie Prijs
do 14 mrt 2024 Bunnik gratis aanmelden
do 18 apr 2024 Bunnik gratis aanmelden

Agenda NLP Practitioner - Bunnik

Hieronder zie je de details van de komende NLP Practitioner opleidingen in Bunnik. De trainingen duren 15 dagen en zijn verdeeld over 5 blokken van 3 dagen. Tussen de blokken zit gemiddeld 4 weken. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 17.00 uur.

TrainingNLP Practitioner training
LocatieBunnik
Blok 1vr 19 t/m zo 21 april 2024
Blok 2vr 17 t/m zo 19 mei 2024
Blok 3vr 07 t/m zo 09 juni 2024
Blok 4vr 28 t/m zo 30 juni 2024
Blok 5vr 06 t/m zo 08 september 2024
TrainersWendy van den Beld en Jitske Hofman
Prijs€ 2.950,- all-in vrijgesteld van btw.
StatusVoldoende vrije plaatsen
StatusDeze training hebben we begin 2024 één maand doorgeschoven, in plaats van in maart start deze nu in april.
Aanmelden  Optie nemen 

Adresgegevens trainingslocatie

Locatie78
Burg. van der Weijerstraat 78
3981 EK Bunnik

Eigen parkeerterreinEr is een eigen parkeerterrein aanwezig.

Bereikbaarheid

Vanaf de A27 en A12 is de locatie zeer goed bereikbaar uit o.a. de regio's Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Er is gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook te bereiken per openbaar vervoer. Een bushalte is 4 minuten lopen en treinstation ongeveer 10 minuten.

Veel gestelde vragen

Als je je wilt aanmelden voor een training, klik dan op Aanmelden bij een training. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je deelname en factuur per email. Je bent nu ingeschreven voor deze training.

Heb je nog geen 100% zekerheid of je kunt deelnemen of wil je een plaats reserveren, kies dan voor Optie nemen. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je optie per email. Wij hebben nu een plaats voor je gereserveerd totdat je een beslissing hebt genomen. Als de training bijna vol is, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Als een training qua opties en aanmeldingen vol is, kun je alleen kiezen voor Op reservelijst. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je plaats op de reservelijst per email. Wij hebben je nu op de reservelijst van deze training gezet. Zodra er een plaats vrijkomt voor je, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Kun je niet alle dagen aanwezig zijn? Geen probleem: gemiste dagen kunnen gemakkelijk in een andere groep (op de dezelfde of andere locatie) worden ingehaald. Zie de mogelijkheden.

Betalen in 5 termijnen zonder extra kosten is mogelijk, geef dit dan bij je aanmelding door. Ben je bekend met de fiscale mogelijkheden?

Op 8 juli 2023 heeft de overheid bepaald dat de 2 laatste aanvraagtermijnen in 2023 voor het STAP budget alleen nog gelden voor OCW erkende opleidingen (mbo, hbo en wo, bekostigd en contractonderwijs). Tot onze grote teleurstelling kun je voor trainingen en opleidingen in ons branche geen gebruik meer maken van deze subsidie.

Heb je andere specifieke vragen? Kijk dan op de algemene FAQ pagina. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen of een bericht sturen.