Zelfvertrouwen is het gevoel dat je niemand anders nodig hebt om te bereiken wat je wilt. En dat betekent zeker niet dat je het alleen hoeft te doen.

Geloof in jezelf

Als je weinig zelfvertrouwen hebt, je je zorgen over wat anderen van je vinden, vindt dat je teveel fouten maakt of bang bent dat je dingen niet goed doet, is je zelfvertrouwen niet optimaal. Hoe zou het zijn om écht in jezelf te geloven?

Duurzaam

Je zelfvertrouwen kun je blijvend vergroten door persoonlijke ontwikkeling. Je kunt zelfvertrouwen krijgen door tips en trucs, maar wanneer je in essentie ontdekt welke gedachtepatronen jouw vertrouwen remmen kun je hier duurzaam een grote verandering maken. Door NLP technieken, inzicht en de ervaringsgerichte opzet van de training kom jij weer in je kracht en dan straal je vanzelf weer zelfvertrouwen uit. Dat is waar persoonlijke ontwikkeling over gaat.

Aan de slag!

De NLP Practitioner training van Mind Academy is de gelegenheid om aan je zelfvertrouwen te werken. In de 15-daagse cursus ga je 3 dagen per maand aan de slag met jezelf. Je ontdekt welke strategieën je hanteert en welke gedachten je kracht geven en welke niet. Naast alle NLP methoden en technieken leer je hoe communicatie werkt voor jou. Aan het eind van de opleiding ontvang je een erkend NLP Practitioner certificaat.

Meer informatie

In de agenda kun je zien wanneer er een training in jouw regio wordt gegeven. Je kunt ook eerst een informatieavond bezoeken om je te laten informeren over de inhoud en mogelijkheden voor jou in de opleiding. Je bent van harte welkom!