Deze gratis workshop is speciaal voor cursisten van Mind Academy en eventueel een introducé.

Vibe

Heb je zin in of behoefte aan die speciale NLP vibe? Wil je weer geïnspireerd raken en vol energie naar huis gaan? Dan is deze workshop zeker de moeite waard voor jou.

Het programma

De trainers Wendy, Marlies en Frank nemen je tijdens de workshop mee in wat voor jou dit jaar belangrijk en waardevol kan maken. NLP komt op allerlei manieren voorbij, het wordt weer een feest der herkenning.

De deelname is gratis

De deelname aan de workshop is voor Mind Academy cursisten gratis. Wil je je partner, een vriend/kennis of een collega meenemen? Dat kan, er is ruimte om één introducé mee te nemen en voor hem/haar is de deelname ook gratis.

Wat vragen we van jou?

Denk de komende dagen al eens na wat voor jou nog belangrijker mag worden dit jaar. Wat maakt voor jou het leven écht waardevol?

Introducé ook aanmelden

Wij vinden het leuk als je iemand meeneemt. Het is dan belangrijk dat je het het aanmeldformulier 2x invult; 1x voor jezelf en 1x voor je introducé. Vermeld dan -bij de aanmelding van je introducé- in het veld opmerkingen dat dit een introducé van jou betreft.
Jullie krijgen dan allebei een e-mail ter bevestiging.

Tijden

De avond start om 19.00 uur en duurt tot plusminus 22.00 uur. Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Schrijf je direct in, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op onze locaties. Leuk om je (weer) te ontmoeten!

Agenda