Anita Oskam - Purmerend

Anita Oskam - Purmerend Wat een mooie verrijking is de Master voor al het moois wat ik in de Practitioner al heb mogen ontdekken en ervaren.

Al na blok 1 van de Practitioner heb ik een optie genomen voor de Master. Ik heb geen idee waarom, bij de afsluiting wist ik het wel want voor mijn gevoel was de cirkel nog niet rond, dit heb ik gelijk bij blok 1 mogen ervaren!

Door de oplettendheid en het bijzondere gevoel van Patricia voor de groep en in dit geval mij werd in blok 1 voor mij de cirkel rond gemaakt iets waarvoor ik Patricia en Simon-Jan tot in elke vezel van mijn lichaam zeer, zeer dankbaar ben.

Mede hierdoor en alles wat ik al meegenomen had uit de Practitioner heb ik me verder kunnen ontwikkelen, dit samen met een diverse groep mooie mensen en met alles waarin we tijdens de Master toe werden uitgedaagd.
Voor mij is en blijft het waardevol om dit niet alleen voor mijzelf te mogen voelen en ervaren echter ook dat mijn omgeving het ziet en voelt.

Ik ben dankbaar dat ik ook deze reis heb mogen maken, voelen, ontdekken en beleven in het warme bad, veilige haven, wakende ogen, liefdevolle en oprechte begeleiding van Patricia en Simon Jan.

Anita Oskam - Purmerend