Stel: je moet iets gaan presenteren. Een interview geven of een speech houden of in een vergadering een onderwerp uiteenzetten.Hoe fijn zou het dan zijn als je op dat moment alle vaardigheden ter beschikking hebt om een krachtige presentatie te geven die overtuigt?

"Gewoon jezelf zijn!", hoor je mensen wel zeggen. Maar ja, wie is dat dan? En hoe doe je dat? En hoe kun je professioneel omgaan met kritiek / kritische vragen? Welke indruk wek je? En... doe je dat bewust?

Presenteren

Jezelf zijn en jezelf presenteren kun je pas goed als je jezelf kent en accepteert. Daarnaast zijn er vaardigheden en technieken die je kunt leren en die je goed helpen om een spetterende en natuurlijke presentatie van jezelf te geven.

NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat over communicatie én over het bewust worden van je onbewuste patronen. Zowel de vaardigheden om je communicatie effectief over te brengen, als ook het ontdekken van de dingen die je onbewust sturen.

De NLP Practitioner training die toegang geeft tot de NLP Master Practitioner training.

De NLP Master Practitioner training die toegang geeft aan de NLP Trainers training.

De NLP Trainers training leidt je op tot ABNLP gecertificeerd NLP trainer.

In alle trainingen leer je hoe je op jouw meest natuurlijke manier impact kunt hebben. In alle drie trainingen, en het meest in de NLP trainers training, ontvang je feedback over jouw manier van presenteren.

Boeiend? Bezoek gerust een informatieavond bij jou in de buurt.