Het volgen van een NLP training leidt tot Persoonlijke ontwikkeling

Veel mensen kiezen voor een training waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling is de mate waarin je jezelf de kans geeft eigenschappen te ontwikkelen om te kunnen bereiken wat je wilt.

Bewustwording

Vaak heb je van jongs af aan overtuigingen over jezelf en anderen waarvan je jezelf nu kunt afvragen of ze nog wel waar voor je zijn, en of ze je helpen om te bereiken wat je wilt. In de NLP trainingen van Mind Academy word je je bewust van de gedachten, strategieën, overtuigingen en waarden die je dagelijks sturen in je gedrag en communicatie.

Groei

Wanneer je je bewust wordt hoe jouw onbewuste processen werken kun je leren veranderingen maken. Hier start je persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkeling

Het ontdekken van nieuwe denkwijzen die je meer keuzevrijheid geven, dat is waar persoonlijke groei en ontwikkeling over gaat.

Ervaren en doen!

In de NLP practitioner training van Mind Academy word je uitgenodigd om stappen te nemen in je persoonlijke groeiproces. In de 15-daagse opleiding ga je 3 dagen per maand aan de slag met jezelf. Je ontdekt welke strategieën je hanteert en welke gedachten je kracht geven en welke niet. Je leert alle NLP technieken en hoe communicatie werkt voor jou. Aan het eind van de cursus ontvang je een erkend NLP Practitioner certificaat. De groepen bij Mind Academy zijn groot genoeg om ervaring op te doen in allerlei situaties en klein genoeg om jou alle aandacht te geven die je nodig hebt.

Agenda NLP Practitioner training

In de agenda kun je zien wanneer er een training in jouw regio wordt gegeven. Je kunt ook eerst een informatieavond bezoeken om je te laten informeren over de inhoud en mogelijkheden voor jou in de opleiding. Je bent van harte welkom!

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 20 april