NLP trainer en coach Niels Loose

Haal er uit wat er in zit! Door zélf verantwoordelijkheid te nemen is er veel meer mogelijk dan je misschien wel denkt!

Naast het geven van NLP trainingen heeft Niels al meer dan 15 jaar ervaring met verzorgen van trainingen in het bedrijfsleven. Hij is een betrokken en sensitieve NLP trainer. Niels is op 2 januari 1970 geboren en woont in Limmen.

Studies Internationaal gecertificeerd NLP trainer I Systemische familie opstellingen en structuuropstellingen I Self connection I Transactionele Analyse I Drs Bedrijfseconomie
Belangrijkste mentoren Rene Kuiper
Kenmerken Betrokken I Sensitief I Energiek I Authentiek I Gedreven
Van toen naar nu Niels is op 2 januari 1970 geboren en opgegroeid in Heemskerk als oudste zoon in een gezin van 2 kinderen. Na zijn studie bedrijfseconomie en zijn dienstplicht is hij als adviseur en trainer/coach gaan werken bij een trainings- en organisatie adviesbureau. Bij dit bureau heeft Niels zich jarenlang bezig gehouden met leiderschap en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in het bedrijfsleven, met name in LEAN organisaties. Nadat hij ontdekte dat veranderen niet lukt door je alleen te richten op de harde kant van organisaties (processen, structuren en KPI”s) maar juist door te kijken naar de zachte kant van organisaties en naar de mens, is hij in aanraking gekomen met NLP. Sinds een aantal jaar is Niels als zelfstandig trainer werkzaam. Niels is vader van 1 zoon, Daan en twee dochters, Noor en Pip.
Energiegevers Hardlopen/sporten I Strand I Mijn vrouw en kinderen I Mensen inspireren I Zon I Natuur I Muziek
Les uit zijn jeugd Haal er uit wat er in zit, met doorzettingsvermogen is er heel veel mogelijk.
Lijfspreuk Als je zelf de verantwoordelijkheid neemt in je leven is er heel veel mogelijk.
Representatiesysteem Kinesthetisch
Metaprogramma's E S F P
Favoriete boeken Big five for life - John P. Strelecky
Partner van Annemarie Rozema
Connect via Follow Niels Loose  on Facebook     Follow Niels Loose  on Linkedin