Mind Academy organiseert maandelijks in Bergen bij Alkmaar informatieavonden over NLP. Deze NLP informatieavond is bedoeld om jou in 2 uur tijd kennis te laten maken met NLP, de inhoud van de NLP training, de locatie en de trainers. Je kunt de informatieavond vrijblijvend en gratis bijwonen.

Waarom een NLP informatieavond?

Als je er al langer over denkt om NLP te gaan leren, wil je wellicht eerst meer weten over de inhoud, samenstelling en kwaliteit van de NLP opleiding. Mensen bezoeken ook vaak de informatieavond om de sfeer te voelen en te ontdekken of onze NLP training, de trainers en de locatie bij ze past. Ook als je nog onbekend bent met NLP, ben je van harte welkom.

Gratis informatieavond NLP

Tijdens de avond leggen we uit wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe onze training in elkaar zit. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van NLP en hoe je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling kan maken met de NLP training van Mind Academy. Gedurende de avond is er volop ruimte en gelegenheid voor jouw vragen. Na afloop weet je precies wat NLP voor jou kan betekenen en heb je alle informatie over de NLP trainingen van Mind Academy.

Trainingslocatie Villa de Haaf

De NLP informatieavond wordt gegeven op de trainingslocatie Villa de Haaf in Bergen. De locatie ligt op een paar kilometer van de noordelijke ringweg van Alkmaar en is goed bereikbaar uit de regio's Den Helder, Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Limmen. Er is een eigen parkeerterrein aanwezig.

Aanmelden

De NLP informatieavond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom.
Als je hieronder je gegevens invult, sturen we je een email met de adresgegevens ter bevestiging.


Datum *   

Invalid Input
Personen *
Verkeerde invoer
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Mobiel 06 -
Het telefoonnummer is nog niet ingevuld.
Email *
Opmerking
Invalid Input
Getipt via
Invalid Input

Op 7 september 2018 start de eerstkomende NLP Practitioner training in Bergen waar je een optie op kunt nemen. Overweeg je deel te nemen aan deze training? Bij een optie reserveren we vrijblijvend een plaats voor je.
Invalid Input

Om je optie compleet te maken willen we graag je geboortedatum weten.
Geboortedatum *

Captcha Captcha Nieuwe cijfers
Deze cijfers zijn niet juist ingevuld.

Wij verwerken je persoonsgegevens conform het privacy beleid van Mind Academy.

Je voornaam is nog niet ingevuld.
Je achternaam is nog niet ingevuld.
Je adres is nog niet ingevuld.
Je postcode is nog niet ingevuld.
Je woonplaats is nog niet ingevuld.
Je emailadres is onjuist of nog niet ingevuld.