Communicatie is het uitwisselen van informatie met één of meerdere personen. Het is een proces waarin een boodschap wordt verzonden en de ontvanger de boodschap innerlijk verwerkt (een interne voorstelling maakt) en op basis daarvan weer een reactie geeft.

Dagelijks hebben we te maken met het effect van onze communicatie. Of je voornamelijk thuis bent of je werkt in een grote organisatie of in een klein bedrijf, goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk om te slagen. Wanneer het effect van je communicatie niet (helemaal) voldoet kun je de manier waarop je de boodschap brengt op vele manieren aanpassen. Dat is waar NLP onder andere over gaat.

NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een serie krachtige technieken en vaardigheden die je helpen succesvol te communiceren. Je kunt het zien als een toolbox vol hulpmiddelen om af te stemmen op de ander. NLP kent zeer veel toepassingsgebieden, het is bijvoorbeeld zeer geschikt voor coaching, als leidinggevende, thuis in de opvoeding, in relatie met je partner en op het werk. Het NLP communicatiemodel wordt gezien als uitgangspunt in communicatie.

Enjoying communication is All about energy

Mind Academy is specialist in communicatie. In de 15-daagse NLP Practitioner training wordt de theorie mondeling én in een uitgebreide manual uitgelegd, waarna het geleerde in de praktijk in de training met elkaar wordt geoefend. Hierdoor wordt het geleerde makkelijk bij je geïntegreerd en heb je duurzaam meerdere mogelijkheden ter beschikking om je boodschap effectiever over te brengen.
De cursus wordt gegeven in 5 blokken van 3 dagen o.a. in de regio's:

Interesse?

Je kunt een informatieavond bezoeken om je te laten informeren over de inhoud en mogelijkheden voor jou in de opleiding.
Je bent van harte welkom!