De taalhacker - Gabriel Wyner

Hoe komt het dat we na jaren Frans en Duits op school nog steeds hakkelen als we een hotelkamer reserveren?
Waarom laat ons geheugen ons zo vaak in de steek als we woorden stampen? En waarom voelt een vreemde taal spreken, ook na jaren oefenen, onnatuurlijk aan?

En waarom slaagt niemand erin om talen leren leuk te maken?
Met deze vragen worstelde Gabriel Wyner, die voor zijn werk als operazanger perfect Italiaans, Frans, Russisch en Duits moest leren.
Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden en gefascineerd door taalwetenschap en de werking van het brein, ontwikkelde hij een nieuwe methode waarmee je elke taal kunt leren.
In De taalhacker zul je ontdekken dat je veel beter van achter naar voren kunt werken: je begint bij de uitspraak en gebruikt beelden en emoties om de woorden en grammatica in je geheugen vast te leggen.
Op efficiënte en bevlogen wijze reikt Wyner je alle tools aan waarmee je binnen no time denkt, droomt en spreekt in je nieuwe taal.
Zijn methode, die ook als app beschikbaar is en waarmee je op ieder moment van de dag kunt oefenen, maakt het leerproces niet alleen veel natuurlijker, het maakt de weg ernaartoe ook veel leuker. Zo leuk zelfs, dat talen leren wel eens je nieuwe hobby zou kunnen worden! Wist je dat: als je slechts 100 woorden in het Engels kent, je de helft van alles wat je leest herkent?
Business Insider Wyners methode ‘een van de beste ooit’ noemde?
Wist je dat je woorden veel sneller onthoudt als je ze in je geheugen koppelt aan beelden (en een dirty mind hierbij een voordeel is?)
En.. wist je dat -in tegenstelling tot wat mensen denken- volwassenen nog altijd gemiddeld sneller een taal leren dan kinderen?
En wist je dat thematisch (kikker, groen, slijm,vijver, prins) woorden leren veel gemakkelijker gaat dan in categorieën (dieren, planten, voedsel)?

ISBN 9789491845383

Bestel bij Bol.com