Als je assertief bent heb je een goede balans gevonden om zowel aan je eigen behoeftes, belangen en gevoelens recht te doen, als aan die van een ander. Je komt op voor je eigen mening, rechten en standpunten op een manier die respectvol is voor je gesprekspartner.

Grenzen en Feedback

De NLP Practitioner training bevat handvatten om assertiever te reageren. Eén van de onderdelen in de training is bijvoorbeeld Feedback. Hoe kun je effectief feedback geven en ontvangen? Hoe ga je om met kritiek? Hoe formuleer je je boodschap?
Je ontdekt waar je grens ligt en hoe kun je dit respectvol en effectief aangeeft. Zodat jij de ruimte krijgt om dat te doen waar je energie van krijgt.

De training is zowel geschikt voor mensen met zakelijke insteek (leidinggevende capaciteiten vergroten, makkelijker mensen aansturen, teambuilding) en voor mensen met een privé insteek.

Ervaring

De 15-daagse cursus die in maandelijkse blokken van 3 dagen wordt gegeven biedt veel ruimte voor ervaring, reflectie en ontdekking. Hierdoor kun je het geleerde soepel toepassen in je leven.

Agenda

In de agenda kun je zien wanneer er een cursus bij jou in de buurt wordt gegeven. Je kunt ook eerst een informatieavond bezoeken om je te laten informeren over de inhoud en mogelijkheden voor jou in de opleiding. Je bent van harte welkom!