NLP Trainers

NLP Master trainer Arnold van Doorn

Arnold van Doorn is NLP Master trainer en eigenaar van Mind Academy en is een open en toegewijde trainer en ontwikkelaar van nieuwe generatie NLP trainingen. Arnold van Doorn is op 2 maart 1968 geboren en woont in Heiloo.

Follow Arnold van Doorn on Twitter Follow Arnold van Doorn on Facebook Follow Arnold van Doorn on Linkedin

 

NLP trainer Marlies Winnips

Marlies Winnips is NLP trainer bij Mind Academy. Marlies is een warme en betrokken trainer op het gebied van NLP. Ze heeft veel ervaring met het inzetten van NLP bij autisme. Marlies is op 3 mei 1968 geboren en woont in Heiloo.

Follow Marlies Winnips on Facebook Follow Marlies Winnips on Twitter Follow Marlies Winnips on Linkedin

 

NLP trainer Ellen van Laar

Ellen van Laar is een NLP trainer die rust uitstraalt en altijd nieuwsgierig is naar wat er nog meer mogelijk is. Ellen brengt cursisten ogenschijnlijk eenvoudig naar de essentie. Ellen is op 24 augustus 1960 geboren en woont in Nijmegen.

Follow Ellen van Laar on Twitter Follow Ellen van Laar on Facebook Follow Ellen van Laar on Linkedin

 

NLP trainer Justin Amstelveen

Justin Amstelveen is NLP trainer met een rustige en krachtige aanwezigheid. Hij is een voorbeeld van hoe je balans kunt creëren tussen genieten en gezonde voeding. Justin is op 3 september 1973 geboren en woont in Capelle aan den IJssel.

Follow Justin Amstelveen on Twitter Follow Justin Amstelveen on Facebook Follow Justin Amstelveen on Linkedin

 

NLP trainer Hélène Oosterhuis

Hélène Oosterhuis is NLP trainer. Ze maakt cursisten bewust om nog beter gebruik te maken van alle mogelijkheden, energie en kwaliteiten die ze in zich hebben. Hélène is op 20 april 1970 geboren en woont in Barendrecht.

Follow Hélène Oosterhuis on Twitter Follow Hélène Oosterhuis on Facebook Follow Hélène Oosterhuis on Linkedin

 

NLP trainer Eveline van Loon - van der Horst

Eveline van Loon - van der Horst begeleidt vol liefde en overtuiging cursisten op hun weg naar persoonlijke kracht. Zij verzorgt samen met Wilbert de NLP trainingen in Vught. Eveline is op 10 juli 1980 geboren en woont in Heusden.

Follow Eveline van Loon - van der Horst on Twitter Follow Eveline van Loon - van der Horst on Facebook Follow Eveline van Loon - van der Horst on Linkedin

 

NLP trainer Niels Loose

Niels Loose is een betrokken en sensitieve trainer en gaat altijd op zoek wat een cursist in beweging brengt. Hij geeft al meer dan 15 jaar bedrijfstrainingen. Niels is op 2 januari 1970 geboren en woont in Limmen.

Follow Niels Loose on Facebook Follow Niels Loose on Linkedin

 

NLP trainer Patricia de Bruyn

Patricia de Bruyn heeft het talent om mensen in beweging te brengen door gebruik te maken van de combinatie van sensitiviteit, structuur en actiegerichtheid. Patricia is op 28 februari 1980 geboren en woont in Beverwijk.

Follow Patricia de Bruyn on Facebook Follow Patricia de Bruyn on Linkedin

 

NLP trainer Erik Jan Zorgdrager

Naast het geven van NLP trainingen is Erik Jan actief als trainer/consultant in het bedrijfsleven waar hij zijn zakelijke ervaring combineert met zijn achtergrond in NLP. Erik Jan is op 11 december geboren en woont in Schoonhoven.

Follow Erik Jan Zorgdrager on Facebook Follow Erik Jan Zorgdrager on Twitter Follow Erik Jan Zorgdrager on Linkedin